Outdoors & avontuurlijk

Ontdek ons verrassende aanbod aan outdoor en avontuurlijke teambuilding activiteiten!

De outdoor teambuilding activiteiten van Top Teambuilding stimuleren uw team om samen te werken in een totaal nieuwe omgeving waar uitdaging en plezier voorop staan. De groepsdynamiek binnen uw team veranderd drastisch en hiërarchische verschillen die op de werkvloer kunnen bestaan verdwijnen. De outdoor teambuilding activiteiten dragen sterk bij aan het bevorderen van een gezonde teamgeest en een goede sfeer. Onze outdoor teambuilding activiteiten richten zich op verbetering van de communicatie tussen de teamleden, het omgaan met verandering, het bundelen van krachten en het denken in oplossingen. Tijdens de outdoor teambuilding activiteiten van Top Teambuilding zullen de teamleden hun collega's in een ander licht zien, wat leidt tot betere werkrelaties op het werk. Een goede sfeer en plezier op het werk zijn uiteindelijk de sleutels tot succes. Spanning, fun en teamgevoel gegarandeerd!

Energie workshop

Energie workshop - Hoeveel energie heeft uw Team?

Creëer Duurzame Energie!

Duurzaamheid binnen organisaties is bijna een vanzelfsprekendheid geworden. Maar hoe duurzaam is uw team? Bij deze uitdagende teambuilding activiteit gaan medewerkers aan de slag om zelf energie op te wekken!

Welk team wekt de meeste energie op met een zelfgebouwde windmolen?

Aantal deelnemers: 10 - 100

Duur: 3 - 3.5 uur

Cultuur Building workshop

Cultuur Building workshop

Cultuur Building is een slimme teambuilding competitie met prikkelende vragen, uitdagende opdrachten en leuke spellen uit de meest uiteenlopende culturen.

De opdracht is duidelijk: Creëer met uw team een wereldberoemd gebouw met enorme houten blokken en aluminium dakdelen.

Maar het geld voor de bouwmaterialen zullen de teamleden moeten verdienen door games te spelen... uit verschillende culturen!

Aantal deelnemers: 15 - 125

Duur: 2.5 - 3 uur

Kite Building workshop

Kite Building workshop - Op naar de top

Kite Building is een spannende en actieve vorm van teambuilding. Samen bouwen aan een reuze vlieger die ook daadwerkelijk vliegt is een onvergetelijke ervaring.

Het is onvoorstelbaar hoe groot een vlieger kan worden. Eén of meer teams kunnen aan Kite Building deelnemen. Afhankelijk van de samenstelling van de groep kan er uit verschillende modellen worden gekozen. Daarna gaat het avontuur van start!

Aantal deelnemers: 15 - 125

Duur: 2.5 - 3 uur

Zeepkisten Race

Zeepkisten Race

Zeepkisten Race is een waanzinnige teambuilding activiteit, waarbij de deelnemers in teamverband zeepkisten ontwerpen en bouwen. Vervolgens vindt er een uitdagende behendigheidsrace plaats.

Van ontwerp naar complete zeepkist!

Aantal deelnemers: 12 - 300

Duur: 3 uur

Office Abseiling Top Teambuilding

Office Abseiling

Abseilen van het kantoorgebouw!

De meest spannende teambuilding activiteit op kantoor! ...maar dan letterlijk op kantoor, niet in office.

Hebben collega’s meer uitdaging nodig? Met Office Abseiling verdwijnt de dagelijkse werkdruk, sleur en stress gegarandeerd! Collega’s komen tot leven wanneer zij langs het kantoorgebouw naar beneden gaan. Abseilen van het kantoorgebouw doorbreekt patronen en brengt collega’s uit hun comfortzone, en tegelijkertijd beleven zijn iets sensationeels.

!

Aantal deelnemers: 10 - 50

Duur: 1-3 uur

GPS tocht

GPS tocht – Waar zijn we? Waar gaan we heen?

De GPS tocht is een avontuurlijk, actief en spannend teambuilding programma! Eigenlijk is een GPS tocht een moderne vorm van een speurtocht. Heerlijk buiten met het hele team in een prachtige omgeving op pad. Op verschillende locaties in Nederland zoals Texel of Soest worden medewerkers uitgedaagd om aan de hand van een GPS navigatieontvanger de weg te vinden en opdrachten uit te voeren.

Aantal deelnemers: 25 - 100

Duur: vanaf 2 uur

Vuurlopen Teamlef

Vuurlopen Teamlef - Lopen over hete kolen!

Veel mensen geloven dat het met blote voeten trotseren van gloeiend hete kolen alleen is weggelegd voor professionals met jaren ervaring. Wat mensen zich veelal niet realiseren is dat vuurlopen puur te maken heeft met de juiste mind-set. Dat geld overigens voor alles wat mensen in het werk en leven willen bereiken.

Soms lijken teamdoelen moeilijk realiseerbaar of zelfs onmogelijk.

Aantal deelnemers: 5 - 30

Duur: 20 - 60 minuten

Dafje weg

Dafje Weg… Hollands glorie ten top!

Dafje Weg is een unieke outdoor teambuilding activiteit. U kent ze vast nog wel de enige echte Hollandse Dafjes uit de jaren 60 en 70! Met Dafje Weg kunt u met het hele team genieten van een oldtimer tourrit in het prachtige Hollandse landschap. Het avontuur begint met het vormen van teams van twee personen. Elk koppel zal plaatsnemen in een van de velen kleurrijke Dafjes. Vervolgens gaat de puzzeltocht van start!

Aantal deelnemers: vanaf 10

Duur: Tot 8 uur

skydiving Nederland

Indoor Skydiving - The sky's the limit!

Beleef samen met uw collega’s de onvergetelijke ervaring van Indoor Skydiving. Indoor Skydiving is een veilige teambuilding activiteit die niet leeftijdgebonden is. Ideaal om uw team flink te laten uitwaaien en op scherp te zetten!

Het gevoel van vrij kunnen vliegen is iets wat u wellicht ooit in een droom heeft meegemaakt. Maar in dit geval is het werkelijkheid!

Aantal deelnemers: 10 - 30

Duur: Vanaf 1 uur

Bamboe building workshop

Bamboe Building Workshop

De Bamboe Building Workshop is een overweldigende teambuilding activiteit. Tijdens de Bamboe Building Workshop zullen de medewerkers effectief samen moeten werken en goed moeten communiceren om een enorme toren te bouwen van grote bamboe stokken en elastieken.

Aantal deelnemers: 10 - 100

Duur: 2,5 uur

Outdoor en avontuurlijk

Naast onze zakelijk sprekers, teambuilding workshops en teamtrainingen biedt Top Teambuilding ook een selectie van uitdagende Outdoor activiteiten. Vertouwen, communicatie en samenwerking binnen teams en tussen teams worden op de proef gesteld. In een totaal andere omgeving worden medewerkers en teams geprikkeld om gresverleggend bezig te zijn. Samen nieuwe en spannende uitdagingen aangaan. Samen ervaren dat wanneer men als team te werk gaat er meer bereikt wordt dan alleen.

De outdoor teambuilding activiteiten van Top Teambuilding stimuleren uw team om samen te werken in een totaal nieuwe omgeving waar uitdaging en plezier voorop staan. De groepsdynamiek binnen uw team veranderd drastisch en hiërarchische verschillen die op de werkvloer kunnen bestaan verdwijnen. De outdoor teambuilding activiteiten dragen sterk bij aan het bevorderen van een gezonde teamgeest en een goede sfeer.Onze outdoor teambuilding activiteiten richten zich op verbetering van de communicatie tussen de teamleden, het omgaan met verandering, het bundelen van krachten en het denken in oplossingen. Tijdens de outdoor teambuilding activiteiten van Top Teambuilding zullen de teamleden hun collega's in een ander licht zien, wat leidt tot betere werkrelaties op het werk. Een goede sfeer en plezier op het werk zijn uiteindelijk de sleutels tot succes. Spanning, fun en teamgevoel gegarandeerd!


Outdoor teambuilding professionals

De avontuurlijke en teamgerichte outdoor activiteiten van Top Teambuilding dagen uw medewerkers uit om samen tot topprestaties te komen. Het brengt medewerkers bij elkaar en versterkt de groepsband.

Alle outdoor teambuilding activiteiten worden door professionals begeleid. Op een veilige manier gaan uw medewerkers de uitdaging aan!

Combinatie outdoor activiteiten en teambuilding workshops

Top Teambuilding bied ook de mogelijkheid om outdoor teambuilding activiteiten te koppellen aan indoor teamtrainingssessies of teambuilding workshops. Deze krachtige combinatie is een effectieve manier om de processen binnen uw organisatie te verduidelijken. Deze verfrissende mix van avontuur en inhoudelijke team training zorgt voor de nodige afwisseling voor een dynamische en succesvolle teamdag. Top Teambuilding adviseert u graag over de mogelijkheden die het beste bij uw organisatie en doelstelling past.


De teambuilding workshops van Top Teambuilding zijn er op gericht om meer specifieke doelstellingen te behalen. Top Teambuilding heeft een groot aanbod op het gebied van inhoudelijke teambuilding workshops en managementtraining. Tijdens de workshops van Top Teambuilding kunnen onder andere de volgende onderwerpen aan bod komen: effectief leiderschap, krachtig presenteren, inspireren kun je leren, stel de juiste vragen, Geen ja maar, doorbreken van patronen, innoveren, tijd voor creativiteit, communicatie en netwerken, debatteren, de kunst van sales, magic marketing, management trends, groepsdynamiek bevorderen, veranderen is leuk, denken in oplossingen, wervelende brainstorm, betrokkenheid is key.

Bij de teambuilding workshops en bedrijfstrainingen van Top Teambuilding wordt op een verassende en energieke manier soms ingewikkelde vraagstukken eenvoudig gemaakt. Eenvoud is kracht! De filosofie van Top Teambuilding is dat bedrijfstrainingen en teamtrainingen interactief, spannend, verfrissend, krachtig en ontsuffend moeten zijn. Geen saaie en ellenlange verhalen maar snelheid en dynamiek.