Cultuur building workshop

Cultuur Building Workshop

15 - 125

Deelnemers

2.5 - 3

Uur

100%

Constructief!

Cultuur Building Workshop

Cultuur Building is een slimme teambuilding competitie met prikkelende vragen, uitdagende opdrachten en leuke spellen uit de meest uiteenlopende culturen.

De opdracht is duidelijk: Creƫer met uw team een wereldberoemd gebouw met enorme houten blokken en aluminium dakdelen.

Maar het geld voor de bouwmaterialen zullen de teamleden moeten verdienen door games te spelen... uit verschillende culturen!

Voor ieder gewonnen spel ontvangt een team geld. Om het verdiende geld ook daadwerkelijk uit te mogen geven aan de felbegeerde bouwstenen, dient elk team opdrachten op te lossen. Deze opdrachten gaan over bijzondere gebruiken, rare wetten, kleurrijke tradities, hardnekkige vooroordelen, muziek, kunst en eetgewoonten. Voor elk goed beantwoorde vraag en elke opgeloste opdracht krijgt het team een deel van een code. Het team dat de code als eerste kraakt, krijgt als eerste recht op het uitbetalen van hun geld. Er kunnen dus onmisbare bouwstenen voor worden gekocht.

In de finale construeert elk team een wereldberoemd bouwwerk, zoals: Een Piramide uit Egypte, de Taj Mahal uit India en de Empire State building uit New York.

Welk team heeft de eigen bouwopdracht als eerste klaar?

Welk team weet het meest over landen en hun culturen, de gewoonten, de onderlinge verschillen en overeenkomsten, de eigenaardigheden ervan, geldende wetten en achtergronden?

Welk team wint Cultuur Building?

Cultuur Building is een creatieve teambuilding activiteit die medewerkers uitdaagt om snel tot resultaten te komen. Elke medewerker zal in teamverband alles op alles moeten zetten om als eerste het gebouw af te hebben. De kracht van Cultuur Building is dat iedereen van begin tot einde betrokken is bij het proces.


Vraag een vrijblijvende offerte aan