Sprekers en dagvoorzitters

Sprekers en Dagvoorzitters

Ontdek hieronder ons verrassende aanbod aan inspirerende sprekers en dagvoorzitters!

Naast teambuilding workshops, teamtrainingen en coaching biedt Top Teambuilding ook inspirerende sprekers. Iedere spreker is een professional op hun eigen vlak. Top Teambuilding heeft voor elk onderwerp dat speelt binnen organisaties een geschikte spreker. Onze top sprekers zijn visionairs die uw medewerkers en gasten weten te grijpen, wakker te schudden en te prikkelen. Top Teambuilding werkt uitsluitend met de beste sprekers.

Top Teambuilding biedt naast het indrukwekkende aanbod aan zakelijk sprekers ook een selectie van de beste cabaretiers. Stand up comedy is erg populair. Humor is een zeer doeltreffende manier om een boodschap over te brengen en zaken te relativeren en stress weg te nemen. Uw medewerkers en gasten worden overdonderd met een flinke dosis humor. De lachspieren worden op de proef gesteld terwijl zeer herkenbare situaties die op de werkvloer afspelen, voorbij komen. Als vanzelf sprekend wordt de inhoud van de programma’s afgestemd op uw boodschap en thema. De comedians en cabaretiers brengen hilarische comedy programma’s met respect voor uw organisatie. Samen lachen brengt medewerkers bij elkaar!

Ontdek hieronder ons verrassende aanbod aan inspirerende sprekers en dagvoorzitters!

Spreker boeken

Sprekers

Top Teambuilding heeft een omvangrijk netwerk aan top sprekers. Sprekers die uw medewerkers of gasten gegarandeerd prikkelen en inspireren met een pakkend verhaal. Geen suffe saaie spreker maar mensen die vanuit hun expertise vol passie vertellen. Gegarandeerd succes!

Graag helpen wij u met het vinden van de juiste spreker voor een succesvolle teambuilding bijeenkomst.

Comedians & cabaretiers boeken

Comedians & Cabaretiers

Top Teambuilding biedt naast het indrukwekkende aanbod aan zakelijk sprekers ook een selectie van de beste cabaretiers. Stand up comedy is erg populair. Humor is een zeer doeltreffende manier om een boodschap over te brengen en zaken te relativeren en stress weg te nemen. Uw medewerkers en gasten worden overdonderd met een flinke dosis humor. De lachspieren worden op de proef gesteld terwijl zeer herkenbare situaties die op de werkvloer afspelen, voorbij komen. Als vanzelf sprekend wordt de inhoud van de programma’s afgestemd op uw boodschap en thema.

Dagvoorzitter boeken

Dagvoorzitters

Een dagvoorzitter van Top Teambuilding is de rodendraad van uw congres of teamdag. De dagvoorzitter sleept mensen mee, zorgt voor dynamiek, somt onderwerpen op, geeft richting, creëert dialoog, schudt mensen wakker, legt de vinger op de zere plek, houdt mensen bij de les, maakt zaken bespreekbaar, doorbreekt patronen, laat mensen lachen, confronteert, relativeert en evalueert. Een dagvoorzitter van Top Teambuilding is de rots in de branding en de manager van uw bedrijfsevenement of medewerkersdag.

Fake speech

Fake Speech


 Ook is het mogelijk om een Fake Speech in te zetten. Onze ‘deskundige’ zakelijk spreker (op elk gebied), begint zijn speech vooral erg complex. Uw gasten en medewerkers houden hun hart vast. ‘Toch niet weer zo’n saaie spreker met onduidelijke taal…’ Later blijkt niets minder waar te zijn. Uw gasten worden getrakteerd op een wervelwind van actuele humor en interactie waar zij nog lang over door zullen spreken.

Top Teambuilding Sprekers

Teambuilding wordt steeds populairder en organisaties verlangen steeds meer van teambuilding activiteiten dan alleen een gezellig dagje uit. Top Teambuilding heeft als uitgangspunt dat een teambuilding activiteit ook daadwerkelijk moet bijdragen aan een krachtiger team en een gevoel van saamhorigheid.

Kosten Sprekers & Dagvoorzitters

De investering voor een spreker of dagvoorzitter verschillend. De gage wordt berekend aan de hand van het aantal deelnemers, de duur van het programma en het type spreker. Ook heeft de intensiviteit van de voorbereidingen voor de trainer invloed om de hoogte van de gage. U kunt er vanuit gaan dat Top Teambuilding de hoogst haalbare kwaliteit biedt voor de meest scherpe prijzen.

Top Teambuilding sprekers & Dagvoorzitters op maat

Top Teambuilding biedt een selectie van de beste sprekers en dagvoorzitters. Zo weet u zeker dat u kwaliteit in huis haalt. Elke teambuilding activiteit streeft een andere doelstelling na. In overleg met u als opdrachtgever wordt er gekeken naar de teambuilding activiteiten die het beste aansluiten bij uw wensen. Uw doelstelling staat altijd centraal. Top Teambuilding levert teambuilding op maat.

Combinatie sprekers en teambuilding workshops

De workshops van Top Teambuilding kunnen een fantastische aanvulling zijn op een spreker en andersom. Deze kruisbestuiving van teambuilding workshops en sprekers zorgen ervoor dat een boodschap op een zeer effectieve manier bij uw medewerkers blijft hangen. Door na het verhaal van de spreker, zelf aan de slag te gaan met hetgeen dat tijdens de presentatie behandeld is, zullen medewerkers ook ervaren hoe de theorie daadwerkelijk toe te passen in de praktijk. Top Teambuilding gelooft in de kracht van deze combinatie. Eerst luisteren en vervolgens ervaren, blijkt een uiterst krachtig uitwerking te hebben.

Top Teambuilding sprekers: Eindeloze mogelijkheden

Van een spannende ijsbreker tot een managementtrainingtraject, van een zakelijk spreker tot een spetterende kick-off van uw bedrijfsdag. Van een ludiek intermezzo tijdens uw bedrijfsbijeenkomst tot een spannende outdoor activiteit. Voor een kleine groep medewerkers tot een grote groep gasten. Top Teambuilding is gespecialiseerd in het samenstellen van een programma op maat. Tijdens en prettig voortraject wordt er duidelijk afgestemd wat uw wensen en doelstellingen zijn. Top Teambuilding heeft altijd een passend aanbod!

Kosten Comedians & Cabaretiers

De investering voor een comedian of cabaretier verschillend. De gage wordt berekend aan de hand van het aantal deelnemers, de duur van het programma en het type. Ook heeft de intensiviteit van de voorbereidingen voor de trainer invloed om de hoogte van de gage. U kunt er vanuit gaan dat Top Teambuilding de hoogst haalbare kwaliteit biedt voor de meest scherpe prijzen.

Top Teambuilding op maat

Top Teambuilding biedt een selectie van de beste comedians en cabaretiers. Zo weet u zeker dat u kwaliteit in huis haalt. Elke teambuilding activiteit streeft een andere doelstelling na. In overleg met u als opdrachtgever wordt er gekeken naar de teambuilding activiteiten die het beste aansluiten bij uw wensen. Uw doelstelling staat altijd centraal. Top Teambuilding levert teambuilding op maat.