Zeepkisten race

Zeepkisten Race

Klaar voor de start... af!

12 - 300

Deelnemers

3

Uur

100%

Uitdagend!

Zeepkisten Race!

Zeepkisten Race is een waanzinnige teambuilding activiteit, waarbij de deelnemers in teamverband zeepkisten ontwerpen en bouwen. Vervolgens vindt er een uitdagende behendigheidsrace plaats.

Van ontwerp naar complete zeepkist!

De Zeepkisten Race is een creatief en constructief teambuilding programma.

In teams van maximaal 7 personen gaan medewerkers aan de slag. Taken worden verdeeld. Wie zijn verantwoordelijk voor het creatieve deel? Wie is verantwoordelijk voor de constructie? Eerst wordt er gebrainstormd over het ontwerp en vervolgens gaan de handen uit de mouwen en wordt de zeepkist gebouwd.

De teamleden zullen games spelen tegen andere teamvertegenwoordigers. Met het spelen van games wordt geld verdiend. Vervolgens kan er worden 'geshopt' in de PIMP-MY-RIDE Tuning Shop.

De creatieve groep binnen elk team zorgt voor de finishing touch. De gevormde zijpanelen krijgen door deze deelnemers kleur en een logo. Uiteindelijk ontstaat er een ware race car!

PIMP-MY-RIDE Tuning Shop!

Elk team kan de zeepkist custom 'pimpen' met kitsch kussentjes, dikke wielen, ‘over the top’ uitlaten, gordijnen, toeters en bellen. Het geld dat nodig is om deze onderdelen te kopen kan worden verdient met diverse opdrachten en games.

Race action!

In een waanzinnig spannende tijdrit voeren de chauffeurs enkele zenuwslopende opdrachten uit met de zeepkist. Een combinatie van techniek, vernuftige uitvoering en snelheid maakt een winnend zeepkistenteam...

Zeepkisten race 5 star


Vraag een vrijblijvende offerte aan