Vuurlopen workshop

Vuurlopen Teamlef

Lopen over hete kolen!

5 - 30

Deelnemers

20 - 60

Minuten

100%

Onvergetelijke

Vuurlopen Teamlef - Lopen over hete kolen!

Veel mensen geloven dat het met blote voeten trotseren van gloeiend hete kolen alleen is weggelegd voor professionals met jaren ervaring. Wat mensen zich veelal niet realiseren is dat vuurlopen puur te maken heeft met de juiste mind-set. Dat geld overigens voor alles wat mensen in het werk en leven willen bereiken.

Soms lijken teamdoelen moeilijk realiseerbaar of zelfs onmogelijk. Teamlef is een indrukwekkende en grensverleggende bedrijfsworkshop waar teamleden ervaren dat zij met de juiste mentaliteit en vertrouwen alles kunnen bereiken… zelfs het lopen over gloeiend hete kolen!

Onze uiterst deskundige trainers brengen uw medewerkers op een veilige manier in een mentale staat die er voor zorgt dat zij zonder gevaar en vol vertrouwen over gloeiend hete kolen kunnen lopen. Het gevoel van moed en onoverwinnelijkheid zorg voor vertrouwen binnen uw team. Medewerkers zijn trots en kunnen vol energie en overgave uitdagingen weer aan!

De teambuilding workshop Teamlef is een onvergetelijke ervaring die een grote indruk zal achterlaten bij uw collega’s. Erg effectief ter bevordering van persoonlijke groei van medewerkers en voor een hechter team.

Uiteindelijk doorbreekt de bedrijfsworkshop vastgeroeste denkpatronen en resulteert in meer focus, vertrouwen, gedrevenheid, mentale kracht en energie bij u en uw medewerkers.

Er is geen krachtigere ervaring dan het gevoel dat het overwinnen van angsten geeft. Dit gevoel van zelfverzekerdheid en kracht is erg welkom binnen elke organisatie. De workshop vuurlopen wordt op een integere manier begeleid door onze professionele trainers die ruim tien jaar ervaring hebben op dit vlak.

Vuurlopen


Vraag een vrijblijvende offerte aan