Skydiving Nederland

Indoor Skydiving

The sky is the limit!

10 - 30

Deelnemers

vanaf 1

Uur

100%

Indrukwekkend!

Indoor Skydiving

Beleef samen met uw collega’s de onvergetelijke ervaring van Indoor Skydiving. Indoor Skydiving is een veilige teambuilding activiteit die niet leeftijdgebonden is. Ideaal om uw team flink te laten uitwaaien en op scherp te zetten!

Het gevoel van vrij kunnen vliegen is iets wat u wellicht ooit in een droom heeft meegemaakt. Maar in dit geval is het werkelijkheid! Het mooie van Indoor Skydiving is dat u geen vliegtuig nodig heeft om vervolgens uw leven te riskeren tijdens een parachute sprong.

Na de ultieme ervaren die vliegen geeft, zullen medewerkers met een flinke dosis energie elke uitdaging aankunnen.

Indoor Skydiving is ideaal als u met uw team voor nieuwe uitdagingen staat. Ook kan skydiving heel mooi gekoppeld worden aan ‘het doorbreken van de comfortzone’ die nodig is bij het doorvoeren van een veranderingtraject. Veel mensen ervaren verandering als bedreigend en eng. Maar als mensen eenmaal hun angsten laten varen, merken ze dat veranderen eigenlijk best leuk is. Daarnaast ontdekken medewerkers vaak talenten waarvan zij niet eerder hadden verwacht dat zij deze hadden. Eigenlijk ervaren zij dat verandering nieuwe kansen en mogelijkheden met zich meebrengt!

Alhoewel Indoor Skydiving voor iedereen geschikt is, kan het voorkomen dat sommige medewerkers het toch best spannend vinden. Door deskundige begeleiders worden angsten weggenomen en worden deze medewerkers gemotiveerd om toch deze skydive te doen. Uiteindelijk zullen medewerkers opgeladen worden door een trots gevoel. Hierna zijn uw collega’s scherp, energiek en kunnen zij de hele wereld aan!

Indoor Skydiving is een indrukwekkende teambuilding activiteit die heel mooi te combineren valt met een meer inhoudelijke workshop, training of spreker. 

Indoor skydiving teambuilding


Vraag een vrijblijvende offerte aan