Energie workshop

Energie Workshop

Hoeveel energie heeft uw Team?

10 - 100

Deelnemers

3 - 3.5

Uur

100%

Energiek!

Energie Workshop

Creëer Duurzame Energie!

Duurzaamheid binnen organisaties is bijna een vanzelfsprekendheid geworden. Maar hoe duurzaam is uw team? Bij deze uitdagende teambuilding activiteit gaan medewerkers aan de slag om zelf energie op te wekken!

Welk team wekt de meeste energie op met een zelfgebouwde windmolen? Twee tot vijf teams construeren elk een enorme windmolen, opgebouwd uit reuze meccano. Elk bouwwerk is 5 meter lang en ruim 4 meter hoog! Een deel van elk team gaat samen creatief en constructief aan de slag. De andere teamleden zorgen, met het oplossen van opdrachten en spelen van games, voor de onderdelen van de molen.

Effectief ontwerp

Een groot gedeelte van de constructie staat op een 3D bouwtekening. Maar juist de draaiende delen - de molenwieken - moeten door het team zelf worden ontworpen. Er zijn variabelen mogelijk in lengte, breedte, vorm, oppervlakte en richting van de wiek. Welk team heeft het meeste inzicht? Welke team creëert het meest effectieve ontwerp?

Enorme windmachine

In de bloedstollende finale moeten de teams in een vaste tijd, de verrijdbare windmolen vóór de windmachine parkeren en de windmachine aanzetten. Vervolgens zullen zij zoveel mogelijk energie op moeten wekken met behulp van windenergie…

Elke molen drijft met de wieken een dynamo aan. Deze laat, naar mate de wieken sneller draaien, een groter aantal LED-lampen branden.

Bij welk team branden de meeste LED-lampen? Welk team creëert de meeste energie?

Een energieke teambuilding dag die energie oplevert!

Energieworkshop 5 stars


Vraag een vrijblijvende offerte aan