GPS tocht

GPS Tocht

Waar zijn we? Waar gaan we heen?

25 - 100

Deelnemers

vanaf 2

Uur

100%

Avontuurlijk!

GPS Tocht

De GPS tocht is een avontuurlijk, actief en spannend teambuilding programma! Eigenlijk is een GPS tocht een moderne vorm van een speurtocht. Heerlijk buiten met het hele team in een prachtige omgeving op pad. Op verschillende locaties in Nederland zoals Texel of Soest worden medewerkers uitgedaagd om aan de hand van een GPS navigatieontvanger de weg te vinden en opdrachten uit te voeren.

Na de instructie over het gebruik van de GPS (Global Positioning System) zijn de teams klaar voor de GPS tocht. Tijdens de ontdekkingstocht zullen er op de route vragen verstopt zijn die betrekking hebben op een bepaald thema. Een thema dat in nauw overleg met u als opdrachtgever wordt afgestemd. Ook zijn er doe opdrachten waar een beroep wordt gedaan op het team. Dit kunnen actieve opdrachten zijn of ingewikkelde puzzels. Het richtingsgevoel en de kennis van teamgenoten worden op de proef gesteld terwijl zij binnen een bepaalde tijd de finish zullen moeten bereiken.

De GPS tochten kunnen zowel per voet worden gedaan als met de fiets. Het krachtige van deze avontuurlijke teambuilding activiteit is dat medewerkers als team zullen moeten samenwerken om uiteindelijk de finish te bereiken.

De GPS tocht is uitermate geschikt voor een leuke, gezellige en actieve teambuilding dag!

GPS tocht 5 stars


Vraag een vrijblijvende offerte aan