Teambuilding workshops en activiteiten

Teambuilding workshops

Ontdek hieronder ons verrassende aanbod aan inspirerende teambuilding workshops en trainingen!

De teambuilding workshops van Top Teambuilding zijn verrassende bedrijfsworkshops die op een luchtige manier medewerkers kennis laten maken met dingen waar zij normaal gesproken nooit mee in aanraking zouden komen. Medewerkers hebben plezier en leren tegelijk nieuwe vaardigheden. Ook zijn de teambuilding workshops een zeer effectieve manier om elkaar beter te leren kennen. Het voordeel is dat iedereen op hetzelfde niveau begint. Uw medewerkers of gasten zullen ontdekken dat zij meer kunnen dan dat zij aanvankelijk dachten. Teambuilding workshops zijn niet alleen erg leuk, ook kan er een link gelegd worden naar een boodschap die uw organisatie graag wilt communiceren. Ook kan de workshop metaforisch worden ingezet om uw boodschap kracht bij te zetten.

De bedrijfsworkshops van Top Teambuilding zijn erg welkom bij de introductie van veranderingsprocessen binnen uw organisatie, bij de kick-off van nieuwe projecten of bij fusies.

De workshops dragen bij aan de verbetering van de sfeer, de communicatie en de samenwerking binnen uw team of organisatie. Top Teambuilding maakt de deelnemers enthousiast, geeft het team een boost en blaast nieuwe energie in uw organisatie!

Magic workshop

Team Magic workshop - Think out of the box

De energieke en indrukwekkende bedrijfsworkshop Magic in Business is gespecialiseerd in het integreren van ‘magie’ binnen organisaties en haar teams. Magie die er voor zorgt dat u met een frisse blik en vanuit nieuwe invalshoeken naar uw dagelijks werk en naar uw bedrijfsproces gaat kijken.

De bedrijfsworkshop Magic in Business brengt een krachtige mix van illusies, interactieve oefeningen en een inspirerend verhaal...

Aantal deelnemers: 10 - 2000

Duur: 45 - 90 minuten

Percussieworkshop

Percussieworkshop Team Beat - The rythem of the team!

Goed op elkaar ingespeelde collega’s? Een vrolijke noot op een swingende werkvloer? Ervaar de sensatie Teambeat! Teambeat verzorgt ritmische workshops, energisers, clinics, ice-breakers en bedrijfstrainingen op maat. Een muzikaal avontuur, geschikt voor iedereen in elk bedrijf. Want ons motto luidt: “In ieder klopt een beat”! Met Teambeat klinkt uw bedrijf weer als muziek in de oren. Laat u en uw team verrassen door een enerverend, swingend en innoverend bedrijfsuitje van Teambeat!

Aantal deelnemers: 10 - 100

Duur: 15 - 60 minuten

Muziekworkshop

Muziekworkshop Team Tune - Creëer uw eigen sound!

De interactieve workshop Team Tune is de ultieme uitdagende workshop waarbij teamleden met veel hilariteit hun eigen teamsong / ‘team theme tune’ zullen componeren en opnemen in een professionele studio!! Wat kan er sterken binden dan het creëren van een eigen teamsong?!

Elke organisatie heeft een andere bedrijfscultuur. Maar wat binnen iedere organisatie hetzelfde is, is de behoefte aan teamwork, goede communicatie en plezier.

Aantal deelnemers: 5 - 30

Duur: 1 - 2 uur

Jongleerworkshop

Jongleerworkshop - Werk in balans

De jongleerworkshop van Top Teambuilding is een energieke teambuilding activiteit die medewerkers of gasten uitdaagt en prikkelt om te jongleren. Leren jongleren is leuk en vol uitdagingen. Het versterkt zelfvertrouwen en werkt stress verlagend.

Tijdens het werkproces lijkt het soms alsof u alles in de lucht moet houden… doelstellingen behalen, meer werkzaamheden in minder tijd aanpakken...

Aantal deelnemers: 10 - 100

Duur: 30 - 60 minuten

Schilderworkshop

Deze Team Identity schilderworkshop is ideaal om medewerkers samen na te laten denken over de kleur van het team.

Welke vormen passen bij ‘ons’ team? Is dit hoekig en krachtig of meer rond, vloeiend en flexibel. Hoe willen wij gezien worden door de rest van de organisatie of door de buitenwereld? Waar liggen onze kwaliteiten? Hoe kunnen wij deze kwaliteiten vormgeven? 

Aantal deelnemers: 6 - 100

Duur: 30 - 120 minuten

Kookworkshop

Kookworkshop - Samen creëren, Samen genieten!

Binnen elke organisatie en binnen ieder team werken mensen samen. Medewerkers stemmen met elkaar af welke resultaten er behaald dienen te worden. Er wordt een verdeling gemaakt van functies en taken. Iedereen weet waar deze aan toe is. Vervolgens gaat men vol uitdaging en plezier met elkaar aan de slag, op weg naar het einddoel! In de keuken gaat dat precies hetzelfde. Het enige verschil is dat koken een bedrijfsproces is met een korte duur. Dat betekend goed timen, plannen, communiceren en samenwerken!

Aantal deelnemers: 10 - 50

Duur: 1 - 4 uur

Acrobatiekworkshop

Acrobatiekworkshop – Build your Team!

De Acrobatiek workshop ‘Build your Team’ is een zinderende, sportieve en grensverleggende teambuilding activiteit waarbij zaken die binnen teams spelen op een speelse manier worden behandeld. Mensen gaan aan de slag om letterlijk hun team op te bouwen! Vaardigheden zoals samenwerken, verantwoordelijkheid nemen en geven, vertrouwen opbouwen, duidelijk communiceren, omgaan met spanning, uitdagingen aanpakken, zorg dragen voor elkaar, grenzen verleggen, hulp geven en vragen komen terug bij de acrobatiekworkshop van Top Teambuilding...

Aantal deelnemers: 10 - 150

Duur: 30 - 90 minuten

circusworkshop

Circusworkshop - Break out of your comfort zone

Zet uw medewerkers op scherp met Circus!

De circus workshop van Top Teambuilding is een spectaculaire manier om uw medewerkers kennis te laten maken met circusvaardigheden. Tijdens de spetterende workshop maken de deelnemers kennis met verschillende circuselementen zoals: balanceren, koorddansen, jongleren, devilsticks, éénwiel-fietsen, bordjes draaien en diabolo. Medewerkers worden uitgedaagd en verleggen hun grenzen...

Aantal deelnemers: 10 - 100

Duur: 30 - 90 minuten

Theaterworkshop

Theaterworkshop

In de workshop staat het creëren van een gedeelde visie centraal. Door middel van theateroefeningen wordt op speelse wijze gewerkt aan een constructieve groepsdynamiek. Verschillende oefeningen komen aan bod. Zo vertelt de groep zonder enige voorbereiding een geïmproviseerd verhaal; dit mét en zonder tekst. De deelnemers leren initiatief te tonen, naar elkaar te luisteren en te reageren op elkaars input. Elke oefening wordt na afloop geëvalueerd. De deelnemers krijgen zo inzicht in zichzelf en hun positie binnen de groep.

Aantal deelnemers: 15

Duur: 4 uur met pauze

Team Flower Power

Bloemenworkshop

Zet jouw team in volle bloei met de kleurrijke Bloemenworkshop Flower Design!

Ieder team bestaat uit een levendige combinatie van verschillende collega's met elk eigen unieke talenten, culturen, ervaringen en drijfveren die elkaar versterken. Dit geldt hetzelfde voor bloemen met elk een eigen specifieke kleur, schoonheid en karakter welke samen een prachtig boeket vormen!

In onze workshop ontdek je de krachtige parallellen tussen teamwerk en de kunst van het bloemschikken. Net zoals een bekwame bloemist een fraai boeket maakt uit diverse bloemen, leert jouw team de verschillende talenten en perspectieven samen te weven tot een harmonieus meesterwerk.

Laat de bloemen inspireren en versterk de band tussen collega's op een unieke en betekenisvolle manier met de Bloemenworkshop!

Aantal deelnemers: 15

Duur: 2 uur met pauze

Still not found what you're looking for? Don't worry, we have plenty more to offer!