Top Teambuilding

Teambuilding wordt steeds populairder en organisaties verlangen steeds meer van teambuilding activiteiten dan alleen een gezellig dagje uit. Top Teambuilding heeft als uitgangspunt dat een teambuilding activiteit ook daadwerkelijk moet bijdragen aan een krachtiger team en een gevoel van saamhorigheid.

 

Teambuilding is een krachtig instrument om medewerkers elkaar beter te leren kennen. Ook kan teambuilding ervoor zorgen dat mensen van verschillende afdelingen beter met elkaar samenwerken. Geen eilandjes van verschillende afdelingen maar beter gebruikmaken van elkaars kwaliteiten en meer betrokkenheid.

Als de samenwerking optimaal is, zullen medewerkers elkaar versterken. De neuzen staan de zelfde kant op en iedereen zit op één lijn. Dit is de ideale basis voor succes.


Topmensen

Top Teambuilding werkt uitsluitend met de beste trainers, coaches, sprekers, acteurs, cabaretiers en artiesten. Wij gaan er vanuit dat een toporganisatie alleen het beste verdient. Top Teambuilding is er voor u!

 

Voor wie?

Top Teambuilding werkt voor mensen! Daar waar gewerkt wordt, daar zijn mensen betrokken. Dit geldt zowel voor profit organisaties als non-profit organisaties. Top Teambuilding werkt voor industriële organisaties, ICT, farmaceutische industrie, overheden en gemeenten, culturele instellingen, marketingbedrijven, juridische organisaties en ziekenhuizen. Eigenlijk dus voor elke organisatie waar mensen bij betrokken zijn!

Al deze organisaties werken met teams en afdelingen die vooraf gestelde doelstellingen dienen te behalen. Hoe beter deze teams op elkaar zijn afgestemd, hoe effectiever en efficiënter deze doelstellingen bereikt zullen worden. Daarbij wordt er vaak uit het oog verloren dat betrokkenheid van medewerkers, betere samenwerking, goede communicatie, verantwoordelijkheid in het werk en vooral plezier binnen teams bijdragen aan kwaliteit en betere organisatie. Uiteindelijk zal dat resulteren in meer winst op elk gebied! Top teambuilding helpt graag om uw organisatie sterker en gezonder te maken.


Teambuilding tijdens veranderingsprocessen

De wereld veranderd continu. Organisaties zullen moeten meegroeien met deze veranderingen. Alleen door mee te groeien is het voor organisaties mogelijk om voorop te blijven lopen… stilstaan is achteruitgang. Het grote nadeel is dat medewerkers over het algemeen verandering liever mijden dan omarmen. Top Teambuilding biedt verschillende bedrijfstraining en trainingen en teambuilding workshops die inspelen op deze angst voor verandering en laten zien dat verandering eigenlijk best leuk kan zijn. De comfortzone wordt doorbroken en medewerkers komen er achter dat veranderingen gezien kunnen worden als kansen. Ook zullen medewerkers ontdekken dat het een goed gevoel geeft om nieuwe werkzaamheden aan te pakken.

Meer informatie kunt u vinden bij de categorie Team Training en Coaching. Voor meer ludieke programma’s kunt u naar de categorie Teambuilding Workshops. Ook biedt Top Teambuilding diverse topsprekers die zich hebben gespecialiseerd op het gebied van veranderingsmanagement. Onze sprekers inspireren op een verassende wijze het management en prikkelen uw medewerkers om veranderingen aan te pakken. Problemen worden uitdagingen en onzekerheden worden kansen. Veranderingsbereidheid van uw medewerkers gegarandeerd!


Teambuilding bij fusies

Veranderingen binnen organisaties zorgen er vaak voor dat afdelingen opnieuw worden geformeerd. Hierdoor zullen medewerkers met veel nieuwe collega’s moeten samenwerken. Deze veranderingen kunnen zorgen voor een ontregelde cultuur binnen nieuwe afdelingen, teams en organisaties.

Tijdens fusies van organisaties hebben medewerkers ook te maken met verandering van bedrijfscultuur waardoor de nieuwe collega’s een verschillende visie kunnen hebben. Het is dan ook een uitdaging om deze collega’s op één lijn te krijgen op het gebied van denken en doen. Top Teambuilding biedt voor deze soms complexe situaties teambuilding workshops en teamtrainingen die erop gericht zijn teams echt beter samen te laten werken, beter te laten communiceren en plezier te brengen binnen teams. Top Teambuilding heeft zowel luchtige oplossingen als meer inhoudelijke trainingen en trajecten om uw organisatie klaar te stomen voor een succesvolle samenwerking!

 

Dagvoorzitter

De gedreven sprekers en bevlogen cabaretiers van Top Teambuilding zijn perfect inzetbaar als openingsact of kick-off van uw bijeenkomst of als ijsbreker of wake up call van uw evenement.

 

Outdoor en avontuurlijk

Naast onze zakelijk sprekers, teambuilding workshops en teamtrainingen bieden wij ook een selectie van uitdagende Outdoor activiteiten. Vertouwen, communicatie en samenwerking binnen teams en tussen teams worden op de proef gesteld. In een totaal andere omgeving worden medewerkers en teams geprikkeld om gresverleggend bezig te zijn. Samen nieuwe en spannende uitdagingen aangaan. Samen ervaren dat wanneer men als team te werk gaat er meer bereikt wordt.

 

Outdoor teambuilding professionals

De avontuurlijke en teamgerichte outdoor activiteiten van Top Teambuilding dagen uw medewerkers uit om samen tot topprestaties te komen. Het brengt medewerkers bij elkaar en versterkt de groepsband.

Alle outdoor teambuilding activiteiten worden door professionals begeleid. Op een veilige manier gaan uw medewerkers de uitdaging aan!

 

Combinatie outdoor activiteiten en teambuilding workshops

Top Teambuilding biedt ook de mogelijkheid om outdoor teambuilding activiteiten te koppellen aan indoor teamtrainingssessies of teambuilding workshops. Deze krachtige combinatie is een effectieve manier om de processen binnen uw organisatie te verduidelijken. Deze verfrissende mix van avontuur en inhoudelijke teamtraining zorgt voor de nodige afwisseling voor een dynamische en succesvolle teamdag. Top Teambuilding adviseert u graag over de mogelijkheden die het beste bij uw organisatie en doelstelling past.

 

Kosten teambuilding activiteit

De investering voor een teambuilding activiteit is per bedrijfsworkshop, teamtraining of outdoor activiteit verschillend. De gage wordt berekend aan de hand van het aantal deelnemers, de duur van het programma en het type teambuilding. Ook heeft de intensiviteit van de voorbereidingen voor de trainer invloed om de hoogte van de gage. U kunt er vanuit gaan dat Top Teambuilding de hoogst haalbare kwaliteit biedt voor de meest scherpe prijzen.

 

Top Teambuilding: Eindeloze mogelijkheden

Van een spannende ijsbreker tot een managementtrainingtraject, van een zakelijk spreker tot een spetterende kick-off van uw bedrijfsdag. Van een ludiek intermezzo tijdens uw bedrijfsbijeenkomst tot een spannende outdoor activiteit. Voor een kleine groep medewerkers tot een grote groep gasten. Top Teambuilding is gespecialiseerd in het samenstellen van een programma op maat. Tijdens en prettig voortraject wordt er duidelijk afgestemd wat uw wensen en doelstellingen zijn. Top Teambuilding heeft altijd een passend aanbod!


Magische mix

Juist de combinatie van energieke teambuilding activiteiten en meer inhoudelijke teamtraining maakt teambuilding effectief. Door het afwisselen van training en actief bezig zijn blijf een teambuilding dag verassend en spannend. Medewerkers worden geprikkeld om creatief bezig te zijn en beter te communiceren.

Na het volgen van een meer inhoudelijke team training sessie is het mogelijk om een creatieve teambuilding workshop in te zetten die naadloos kan aansluiten op de team training. Het mooie is dat de stof en het thema dat eerder is behandeld tijdens de teamtraining, nu op een luchtige en creatieve manier wordt benadrukt in een verassende teambuilding workshop. Dit is de ideale mix om inhoud en fun te combineren tijdens uw teambuilding dag. Aan de hand van uw doelstelling en wensen maakt Top Teambuilding graag een krachtig programma op maat. Vraag hier vrijblijvend voor een offerte op maat


Organisatie teambuilding dag

Naast het aanbod van originele teambuilding activiteiten en bedrijfstrainingen kunt u bij Top Teambuilding ook terecht voor de organisatie van uw complete teambuilding dag. Tijdens uw teambuilding dag kunnen er verschillende teambuilding workshops en eventueel een spreker worden ingezet. In overleg met u maken we een verassend programma van hoge kwaliteit. Zo kunt u, zonder stress, genieten van een succesvolle teambuilding dag.

Combinatie outdoor activiteiten en teambuilding workshops

Top Teambuilding bied ook de mogelijkheid om outdoor teambuilding activiteiten te koppellen aan indoor teamtrainingssessies of teambuilding workshops. Deze krachtige combinatie is een effectieve manier om de processen binnen uw organisatie te verduidelijken. Deze verfrissende mix van avontuur en inhoudelijke team training zorgt voor de nodige afwisseling voor een dynamische en succesvolle teamdag. Top Teambuilding adviseert u graag over de mogelijkheden die het beste bij uw organisatie en doelstelling past.

Top Teambuilding op maat

Top Teambuilding biedt een selectie van de beste teambuilding activiteiten met professionele trainers, instructeurs, sprekers en acteurs. Zo weet u zeker dat u kwaliteit in huis haalt. Elke teambuilding activiteit streeft een andere doelstelling na. In overleg met u als opdrachtgever wordt er gekeken naar de teambuilding activiteiten die het beste aansluiten bij uw wensen. Uw doelstelling staat altijd centraal. Top Teambuilding levert teambuilding op maat.

Teambuilding op locatie


De teambuilding activiteiten kunnen veelal op de door uw gewenste locatie plaatsvinden. Zowel incompany of op een door u geselecteerde locatie behoort tot de mogelijkheden. Top Teambuilding kan u, indien nodig adviseren over geschikte locaties voor uw bedrijfsdag. Voor een aantal van onze teambuilding workshops en outdoor teambuilding activiteiten zijn er vaste locaties.

Onze diensten

Teambuilding workshops

Bekijk ons sensationele aanbod inspirerende en leuke teambuilding workshops

Outdoor & avontuurlijk

Ontdek onze spectaculaire outdoor teambuilding activiteiten en verbeter samenwerking

Sprekers & dagvoorzitters

Voor elk event en teamdag hebben wij de juiste spreker en dagvoorztitter!

Plenty of space for a smooth sub-title!