Kite building workshop

Kite Building Workshop

Op naar de top!

15 - 125

Deelnemers

2.5 - 3

Uur

100%

Spannend!

Kite Building workshop

Kite Building is een spannende en actieve vorm van teambuilding. Samen bouwen aan een reuze vlieger die ook daadwerkelijk vliegt is een onvergetelijke ervaring.

Het is onvoorstelbaar hoe groot een vlieger kan worden. Eén of meer teams kunnen aan Kite Building deelnemen. Afhankelijk van de samenstelling van de groep kan er uit verschillende modellen worden gekozen. Daarna gaat het avontuur van start!

De reuzenvlieger wordt in groepjes gemaakt. In het begin is het een prachtige verwarrende situatie. Doordat de teamleden intensief samen zullen moeten werken is het belangrijk dat taken goed verdeeld worden. Door overleg groeit het vertrouwen en neemt het enthousiasme toe. Hoe beter medewerkers met elkaar afstemmen wat er moet gebeuren, des te beter de samenwerking verloop. Niet op eilandjes langs elkaar heen werken maar samen naar één doel!

Als alle onderdelen klaar zijn, worden ze met elkaar verbonden zodat de reuzenvlieger in zijn volle omvang ontstaat. Vaak is de reactie van deelnemers ‘kan dat ding de lucht in? Gaat dit ooit vliegen?’

Na maximaal 4 uur, als de reuzenvlieger af is, loopt iedereen naar het strand om deze op te laten. Onder luid gejuich, applaus en gejoel kiest de reuzenvlieger het luchtruim. Hoeveel krachtiger kunt u teamgeest en corporate identity laten zien?

Deze teambuilding activiteit is ideaal bij de lancering van een fusie, een nieuw project, product of team. Daarnaast is Kite Building zeer effectief om elkaar beter te leren kennen.

De bedrijfsworkshop Kite Building blijkt een enorme metaforische waarde te hebben, die nog lang na de workshop datum blijven doorwerken. Dit teambuilding programma kan heel mooi als metafoor ingezet worden voor verschillende zaken. Onderwerpen als ‘samen sterk’, ‘op naar de top,’ ‘the sky is the limit’ kunnen heel mooi met Kite Building worden gevisualiseerd.

Onze teambuilding workshops zijn zodanig ontworpen zodat specifieke competenties bij de deelnemers aangesproken zullen worden.

Dit zijn met name:

Goed communiceren

Aanpassingsvermogen

Luisteren

Organisatiesensitiviteit

Conflicthantering

Besluitvaardigheid

Feedback geven

Durf

Voortgangsbewaking

Samenwerken

Creativiteit/Originaliteit

Doelgerichtheid

Besluitvaardigheid

Plannen en organiseren

De intensiteit van de diverse competenties zijn per evenement / workshop aan te passen. 

Kite building workshop 5 stars

Vraag een vrijblijvende offerte aan