abseiling teambuilding

Office Abseiling


Maak je klaar om het team naar nieuwe hoogten te tillen met Office Abseiling! 

10 - 50

Deelnemers

1-3

Uur

100%

Sensationeel en Verbindend

Office Abseiling | Abseilen van het kantoorgebouw!

De meest spannende teambuilding activiteit op kantoor! ...maar dan letterlijk op kantoor, niet in office.

Hebben collega’s meer uitdaging nodig? Met Office Abseiling verdwijnt de dagelijkse werkdruk, sleur en stress gegarandeerd! Collega’s komen tot leven wanneer zij langs het kantoorgebouw naar beneden gaan. Abseilen van het kantoorgebouw doorbreekt patronen en brengt collega’s uit hun comfortzone, en tegelijkertijd beleven zijn iets sensationeels.

Het gaat niet alleen om de adrenalinestoot; het gaat over het verleggen van grenzen, het bevorderen van vertrouwen en het opbouwen van verbinding tussen collega’s op een nieuwe en spectaculaire manier.

Terwijl teamleden hun harnassen en helmen aantrekken, beginnen ze aan een reis die hen zowel mentaal als fysiek uitdaagt. Als ze boven op het kantoorgebouw staan en naar beneden kijken, kunnen mensen een combinatie van opwinding en spanning voelen. Maar als ze die eerste stap over de rand zetten, beseffen ze al snel de kracht van samenwerking en ondersteuning.

Abseilen vereist vertrouwen: vertrouwen in de uitrusting, vertrouwen in jezelf en vertrouwen in teamgenoten die je aanmoedigen. Het is een gedeelde ervaring die banden opbouwt en relaties versterkt, terwijl collega’s elkaar toejuichen en samen hun angsten overwinnen.

Deze enerverende ervaring zorgt voor een blijvende herinnering, een mooi verhaal en verbinding.


Abseilen van het kantoorgebouw is niet alleen effectief als teambuilding activiteit maar is ook perfect inzetbaar voor een spectaculaire opening van een nieuw pand.


Boek Office Abseiling nu voor een onvergetelijk en effectief teamuitje!

Top Teambuilding

Vraag een vrijblijvende offerte aan!