Jongleerworkshop

Jongleerworkshop

Werk in balans!

10 - 100

Deelnemers

30 - 60

Minuten

100%

Leuk!

De jongleerworkshop van Top Teambuilding is een energieke teambuilding activiteit die medewerkers of gasten uitdaagt en prikkelt om te jongleren. Leren jongleren is leuk en vol uitdagingen. Het versterkt zelfvertrouwen en werkt stress verlagend.

Tijdens het werkproces lijkt het soms alsof u alles in de lucht moet houden… doelstellingen behalen, meer werkzaamheden in minder tijd aanpakken, hogere omzet genereren, effectief communiceren met collega’s en klanten. Bij jongleren is het ook de bedoeling om zaken in de lucht te houden, namelijk ballen! Het grote verschil is dat jongleren ontspannend werkt. Alle stress en werkdruk vervagen en maken plaats voor een gevoel van trots en vrijheid!

Leren jongleren lijkt voor veel mensen onmogelijk, maar onder begeleiding van onze enthousiaste jongleerprofessionals zullen uw medewerkers deze kunst snel onder de knie krijgen. De gedreven jongleertrainers gaan stapje voor stapje aan de slag om op een actieve en toch ontspannen manier medewerkers te laten jongleren. In die zin kan jongleren gezien worden als metafoor voor het bedrijfsproces. Bij elk proces gaat het ook hier om het aanpakken van uitdagingen met doorzettingsvermogen. Zonder angst om te falen, stapje voor stapje op weg naar het einddoel. Aan het einde van de workshop zullen medewerkers versteld staan dat zij in een korte tijd al goed kunnen jongleren. Dit geeft een flinke dosis vertrouwen dat zij kunnen meenemen in het werk.

De workshop jongleren is een laagdrempelige teambuilding activiteit geschikt voor zowel grote als kleinere groepen mensen. Jongleren is gezond voor lichaam en geest en is geschikt voor zowel jongere als oudere medewerkers. Bij jongleren worden beide hersenhelften gestimuleerd. Veelal worden uw hersenen eenzijdig benut. Jongleren zorgt ervoor dat uw hersenen optimaal samen moeten werken. Er ontstaat een soort communicatie tussen de twee hersenhelften. Dit resulteert in een veel grotere hersencapaciteit en betere resultaten. Kort jongleren tussen de werkzaamheden door geeft extra hersenkracht en zorgt voor optimaal gebruik van de hersenen. Mensen zijn scherper, creatiever en meer in ballans. Het mooie is dat jongleren naast effectief ook heel erg leuk is!

jongleerworkshop 5 sterren


Vraag een vrijblijvende offerte aan!

Jongleerworkshop
teambuilding Jongleerworkshop
teamdag Jongleerworkshop

Tijdens de jongleerworkshop van Top Teambuilding zullen medewerkers samen lachen en zullen elkaar helpen om uiteindelijk ook daadwerkelijk te kunnen jongleren. De ideale manier om elkaar op een andere manier te ervaren, waarbij mensen plezier hebben en de sfeer strek verbeterd. Samen op weg naar een sterker team!

Deze dynamische workshop is inzetbaar vanaf 30 minuten tot 60 minuten.