Schilderworkshop

Schilderworkshop

Team Identity

6 - 100

Deelnemers

30 - 60

Minuten

100%

Creatief!

Deze Team Identity schilderworkshop is ideaal om medewerkers samen na te laten denken over de kleur van het team.

Welke vormen passen bij ‘ons’ team? Is dit hoekig en krachtig of meer rond, vloeiend en flexibel. Hoe willen wij gezien worden door de rest van de organisatie of door de buitenwereld? Waar liggen onze kwaliteiten? Hoe kunnen wij deze kwaliteiten vormgeven?

Teamleden worden zich bewust van de cultuur binnen het team terwijl zij ook nog iets moois creëren… Het Team Logo!

Met deze inspirerende workshop wordt het gevoel van saamhorigheid van het team gevisualiseerd aan de hand van een kunstwerk. Samen creatief aan de slag gaan met kwast en verf onder professionele begeleiding van de schilder coach. Hierbij worden medewerkers geprikkeld om barrières aan de kant te schuiven en in open sfeer te brainstormen over het kunstwerk. Tijdens de brainstorm worden alle medewerkers betrokken. Het blijft een creatie van het gehele team. Uiteindelijk worden schetsen omgetoverd tot een groot schilderij!

Deze bedrijfsworkshop is ideaal inzetbaar wanneer er nieuwe medewerkers binnen een team worden opgenomen. Ook bij het vormen van geheel nieuwe teams is de Team Identity Design workshop een verfrissende manier om elkaar op ongedwongen manier te leren kennen. Bij teams die al een geruime tijd bestaan kan de workshop tot nieuwe inzichten lijden.

Naast het samen ontwerpen en schilderen van het Team Logo is het ook mogelijk om een thema of onderwerp waar de organisatie of het team mee te maken heeft uit te werken in één groot schilderij.

Schilderworkshop 5 sars


Vraag een vrijblijvende offerte aan!

inspirerende workshop Schilderworkshop
Teamdag schilderworkshop
top teambuilding schilderworkshop

Uiteindelijk resulteert deze teambuilding workshop in een hechter team, een goede sfeer en één prachtig schilderij voor op de werkplek!

Locatie: In company, op een door u gekozen locatie of in een kunst atelier.