Circus workshop

Circus Workshop

Break out of your comfort zone

10 - 100

Deelnemers

20 - 60

Minuten

100%

spectaculair!

Circus Workshop

Zet uw medewerkers op scherp met Circus!

De circus workshop van Top Teambuilding is een spectaculaire manier om uw medewerkers kennis te laten maken met circusvaardigheden. Tijdens de spetterende workshop maken de deelnemers kennis met verschillende circuselementen zoals: balanceren, koorddansen, jongleren, devilsticks, éénwiel-fietsen, bordjes draaien en diabolo. Medewerkers worden uitgedaagd en verleggen hun grenzen waarbij zij nieuwe vaardigheden ontwikkelen. Uiteindelijk zullen uw collega’s versteld staan van wat zij kunnen!

Onze zeer bekwame circustrainers werken op een enthousiaste, veilige en opbouwende manier aan de circusvaardigheden van de deelnemers. De circus workshop is een intensieve, plezierige en energieke teambuilding activiteit die zeer bevorderlijk is voor de onderlinge sfeer en samenwerking. Daarbij is het een effectieve manier om groepsdynamiek te vergroten. Door samen bezig te zijn met circus worden grenzen verlegd en patronen doorbroken.

De kracht van de circus workshop is dat iedereen op hetzelfde niveau begint. Alle eventuele hiërarchische verschillen tussen medewerkers vallen weg. Collega’s leren onbekende kanten van elkaar kennen. Totaal andere kwaliteiten komen bij mensen naar voren dan waar zij op het werk bekend om zijn. Medewerkers leren elkaar in een totaal nieuwe wereld kennen… een wereld die circus heet!

Circus als metafoor

Circus kan gezien worden als heel mooi metafoor voor zaken die binnen organisaties spelen. Indien u dat wens, kunnen wij tijdens de circus workshop een link leggen naar organisatorische vraagstukken.

Circusworkshop 5 stars


Vraag een vrijblijvende offerte aan

Circus heeft alles te maken met

 • Doorzettingsvermogen en wilskracht.
 • Samenwerking.
 • Vertrouwen in jezelf en elkaar.
 • Jezelf steeds weer uitdagen.
 • Trial and error; de kunst van fouten maken, ervan leren en met volle moed doorgaan.
 • Behalen van resultaten.
 • Grenzen verleggen.


 • Applaus in de vorm van complimentjes op het werk.
 • Jezelf presenteren.
 • Vaardigheden bevorderen door oefening.
 • Ballans en evenwicht.
 • Elkaar helpen.
 • Zelfvertrouwen opbouwen.
 • Wij hebben ervaren dat deze elementen ook dagelijks terugkomen binnen organisaties.

Presentatie

Tijdens de circus workshop is het mogelijk om naar een presentatie toe te werken. De workshop zal dan afgesloten worden door een spectaculair optreden waar de medewerkers van uw organisatie de hoofdrol spelen! Met een flinke dosis inzet, creativiteit, humor en samenwerking zullen collega’s schitteren in hun eigen circus voorstelling

De circus workshop van Top Teambuilding is ideaal als teambuilding activiteit tijdens een trainingsdag of medewerkerdag. Ook is de workshop uitstekend inzetbaar als verassend intermezzo van uw vergadering of brainstorm. Mensen zullen ‘iets geheel anders’ doen. Deelnemers worden opgefrist, geprikkeld en wakkergeschut… na afloop zijn mensen weer fris en klaar om uitdagingen aan te pakken!

Circus Carousel

Naast de energieke circus workshop is het ook mogelijk om de circus carsousel in te zetten als onderdeel van een congres of klantendag. Gasten worden na bijvoorbeeld een lezing, vergadering of presentatie uitgedaagd om onder begeleiding circus vaardigheden te oefenen. De opzet van de circus carousel is dat mensen vrij kunnen inlopen en deelnemen aan de circus activiteiten zonder dat er een groep centraal wordt begeleid. Mensen worden onthaast en leren iets geheel nieuws… circus skills! Ideaal als (inter-)actieve opfrisser!

Graag denken wij met u mee om de circus workshop af te stemmen op uw doelstelling. De circus workshop is heel mooi te combineren met bijvoorbeeld een sessie van onze teamtrainers. In nauw overleg bespreken wij wat u wensen zijn en hoe de circus workshop hierop kan inspelen.