Theater workshop

Theater Workshop

Team Play!

5 - 20

Deelnemers

2 - 4

Uur

100%

Interactief!

Theater Workshop 

Waarom zijn groepen mensen in staat om tot creatieve en succesvolle werkprocessen te komen en lopen anderen vast?

Naast een goede onderlinge samenwerking is het van essentieel belang dat een groep werknemers dezelfde visie deelt. De visie die het bedrijf wil uitstralen. Denk hierbij aan termen als innovatie, verjonging of betrouwbaarheid.

Wat houdt de workshop in?

In de workshop staat het creëren van een gedeelde visie centraal. Door middel van theateroefeningen wordt op speelse wijze gewerkt aan een constructieve groepsdynamiek. Verschillende oefeningen komen aan bod. Zo vertelt de groep zonder enige voorbereiding een geïmproviseerd verhaal; dit mét en zonder tekst. De deelnemers leren initiatief te tonen, naar elkaar te luisteren en te reageren op elkaars input. Elke oefening wordt na afloop geëvalueerd. De deelnemers krijgen zo inzicht in zichzelf en hun positie binnen de groep.

Wat wordt er bereikt?

Het gemeenschappelijk doel is voor iedereen gelijk; De overdracht van het verhaal. Hierdoor gaan de neuzen dezelfde kant op staan. Dit zal de groep na de workshop in staat stellen om de visie, 'het verhaal' van uw bedrijf, uit te dragen. Een innovatieve uitdaging voor u en uw werknemers die resultaten geeft waar u voor uw bedrijf naar op zoek bent. 

Theaterworkshop 5 stars


Vraag een vrijblijvende offerte aan