percussieworkshop

Percussie Workshop - Team Beat

Aan de slag met uw team!

10 - 100

deelnemers

15 - 60

minuten

100%

vrolijk!

Percussie Workshop

Goed op elkaar ingespeelde collega’s? Een vrolijke noot op een swingende werkvloer? Ervaar de sensatie Teambeat!  De percussie workshop voor uw team event.

Teambeat verzorgt ritmische percussie workshops, energisers, clinics, ice-breakers en bedrijfstrainingen op maat. Een muzikaal avontuur, geschikt voor iedereen in elk bedrijf. Want ons motto luidt: “In ieder klopt een beat”! Met Teambeat klinkt uw bedrijf weer als muziek in de oren. Laat u en uw team verrassen door een enerverend, swingend en innoverend bedrijfsuitje van Teambeat!

Teambeat neemt u mee op een muzikale reis. Er wordt gewerkt met oorspronkelijke West-Afrikaanse slaginstrumenten en gebruik gemaakt van traditionele spelprincipes. Deze lenen zich per uitstek voor het ontdekken én verstevigen van groepsverbanden, het creëren van team spirit en het stimuleren van creativiteit.

Het geheim van Afrikaanse ritmes schuilt in hun meerstemmigheid: verschillende patronen, gespeeld op de verschillende drums, maken samen één swingend geheel. Wil je de boel écht laten zwingen, dan komt het aan op nauwe samenwerking, concentratie en communicatie. Onze ervaren begeleiders staan altijd klaar om de muziek in goede banen te leiden, met als resultaat dat er al heel snel muziek wordt gemaakt. Binnen mum van tijd weet Teambeat uw bedrijf om te toveren tot een strak georkestreerde drumband!

Percussieworkshop 5 stars


Vraag een vrijblijvende offerte aan!

percussieworkshop
teambuilding workshop percussie
top teambuilding workshops

De percussie workshop Teambeat heeft enthousiaste begeleiders en percussie meesters die gespecialiseerd zijn in het werken met groepen van iedere omvang. Zij kunnen als geen ander de gelaagdheid van de Afrikaanse drum muziek stapsgewijs op een relaxte, losse doch gedegen manier aan de man brengen. Vergeet niet: muziek maken is FUN. Plezier maken, daar draait het om! Teambeat hecht grote waarde aan persoonlijke aandacht. Pas als iedereen binnen de groep een ritme kan spelen, wordt overgegaan naar de volgende stap. En het mooie is, er is geen ervaring vereist!

De uitdaging van het spelen met Teambeat ligt in het focussen op jezelf als onderdeel van een organische, harmonieuze groep. Spelenderwijs worden teamleden op creatieve wijze bewust van hun eigen taak, hun eigen ritme en ontdekken gaandeweg hoe daarmee de andere spelers aan te vullen. Zo tilt Teambeat het begrip communicatie naar een hoger niveau: vul je de ander aan, dan klinkt er muziek!

De kracht van muziek maken is dat het mensen bindt. Tijdens het spelen van muziek sta je open naar de ander. Het gaat bij Teambeat niet om het competitie element -het moeten winnen van elkaar- maar om coöperatie en samenwerking. Iedereen heeft een drum, speelt dezelfde muziek, dus iedereen is gelijk. Reken maar dat dit binnen een bedrijf zeer verfrissend kan zijn. Ervaar zelf de kracht van muziek en spring aan boord van Teambeat!

De percussie workshops zijn geschikt voor alle bedrijfsevenementen, waaronder:

  • Conferenties
  • Energisers
  • Seminars
  • Team events

  • Bedrijfstraingen
  • Stress en verandering management
  • Conflict resolutions
  • Teambuildingdag