Acrobatiek Workshop

Acrobatiek Workshop

Build your team!

10 - 100

Deelnemers

10 - 90

Minuten

100%

Uitdagend!

Acrobatiek Workshop

De zinderende Acrobatiek Workshop 'Build your Team' focust zich op communicatie en vertrouwen van medewerkers. Een sterke basis om met elkaar tot betere resultaten te komen!


De Acrobatiek workshop is een energieke en grensverleggende teambuilding activiteit waarbij zaken die binnen teams spelen op een speelse manier worden behandeld. Mensen gaan aan de slag om letterlijk hun team op te bouwen! Vaardigheden zoals samenwerken, verantwoordelijkheid nemen en geven, vertrouwen opbouwen, duidelijk communiceren, omgaan met spanning, uitdagingen aanpakken, zorg dragen voor elkaar, grenzen verleggen, hulp geven en vragen komen terug bij de acrobatiek workshop van Top Teambuilding.

De lessen worden gegeven door professionele gediplomeerde docenten. Op een veilige en prettige manier komen medewerkers met elkaar in contact. Medewerkers leren elkaar op een geheel andere manier kennen. Dit versterkt de groepsband en onderling vertrouwen. Eilandjes tussen en binnen teams verdwijnen en communicatie neemt drastisch toe!

De acrobatiek workshop ‘Build your Team’ van Top Teambuilding focust zich ook op non-verbale communicatie van medewerkers. Tijdens dit onderdeel wordt aan den lijve ondervonden wat samenwerken in een team en onderling vertrouwen betekenen. Door gebruik te maken van acrobatische technieken leren teams hoe ze een sterke basis met elkaar kunnen creëren om tot betere resultaten te komen.

Acrobatiek kan bijna iedereen beoefenen met vrij snel resultaat. Want acrobatiek is een zeer breed inzetbare teambuilding activiteit en bovenal ook makkelijk te organiseren. Materiaal is bijna niet nodig, alleen enthousiaste cursisten!

Build your Team is een verassende teambuilding workshop om uw team ook daadwerkelijk te versterken! Prima inzetbaar om nieuwe energie te blazen in bestaande teams. Ook effectief om medewerkers of afdelingen elkaar beter te leren kennen tijdens fusies. De acrobatiek workshop van Top Teambuilding is ook een krachtige energizer tijdens de kick-off van een nieuw project.

Acrobatiekworkshop 5 stars


Vraag een vrijblijvende offerte aan!

De Acrobatiek Workshop van Top Teambuilding is flexibel van opzet en invulling:

  • Geschikt voor alle leeftijden.
  • Locatie: vrijwel elke locatie is geschikt voor de acrobatiek workshop. In-company, zowel binnen als buiten.
  • Optioneel kan er ook naar een presentatie gewerkt worden.
  • Zoals bij alle Top Teambuilding workshops kan ook de acrobatiek workshop ‘Build your Team’ gecombineerd worden met een spreker of een meer inhoudelijke team training.
  • Bij een workshop kan plezier voorop staan, maar ook een combinatie met een ander doel is mogelijk: samenwerking, teambuilding, kennismaking, groei, ontwikkeling.