Teambuilding Magic workshop

Magic Workshop - Team Magic

Maak van uw team een magisch team!

5 - 2000

Deelnemers

45 - 90

minuten

100%

impact!

Team Magic Workshop - Think out of the box

De energieke en indrukwekkende workshop is gespecialiseerd in het integreren van magie binnen organisaties en haar teams. Magie die er voor zorgt dat u met een frisse blik en vanuit nieuwe invalshoeken naar uw dagelijks werk en naar uw bedrijfsproces gaat kijken.

De magic workshop brengt een krachtige mix van illusies, interactieve oefeningen en een inspirerend verhaal waarbij verschillende onderwerpen en thema’s doormiddel van de metafoor magie worden belicht. Sterke magic effects worden afgewisseld met een verrassend verhaal en praktische tips & tricks die deelnemers direct kunnen toepassen in hun eigen werk! De deelnemers zullen bijvoorbeeld in teamverband proberen te achterhalen hoe een goocheltruc werkt. Automatisch worden medewerkers geprikkeld om op een andere manier te denken: out of the box. 


Door de krachten te bundelen worden er creatieve oplossingen gevonden voor het schijnbaar onmogelijke!


Een gedreven illusionist laat zien wat magie is en hoe deze toe te passen in de praktijk. Daarna gaan de deelnemers de kunst van de magie zelf ontwikkelen. Zij zullen versteld staan van hun eigen mogelijkheden; leren het onmogelijke, mogelijk te maken.

Zaken die in uw organisatie spelen worden op een verrassende en ludieke manier belicht. Dingen die aanvankelijk onmogelijk leken worden nu als mogelijk beschouwd. Met een magische manier van denken is veel meer mogelijk dan men in eerste instantie denkt. Bij magie bestaan er geen barrières.

De workshop wordt ondersteund door entertainment en interactieve oefeningen, waarbij communicatie een belangrijke rol speelt. De thema's die behandeld worden zijn onder andere: Doorbreken van patronen, het bevorderen van de motivatie, zonder belemmeringen denken, de magie van communicatie, het verfrissende van verandering en met magie is alles mogelijk!


MEEST GEBOEKTE WORKSHOP!Magic teambuilding workshop


"Bedankt voor de energieke workshop! De interactieve oefeningen hebben zeker bijgedragen aan een goede synergie binnen ons team!"

Ton van Setten, Unisys Nederland NV


Vraag een vrijblijvende offerte aan!
whatsapp-buttonWhatsApp

bellen020 7775511

teambuilding activiteiten
Teambuilding workshop magic
teambuilding training magic

Doelstellingen Magic Workshop

  • Teambuilding
  • Motivatie en inspiratie
  • Communicatie en netwerken
  • Bevorderen van groepsdynamiek
  • Toename veranderingsbereidheid

  •  Vergroten van creativiteit
  • Ontdekken van eigen kwaliteiten
  • Het onmogelijke mogelijk maken
  • Doorbreken van patronen
  • Magic met uw boodschap