Muziekworkshop

Muziekworkshop - Team Tune

Creëer uw eigen sound!

5 - 20

Deelnemers

1 - 2

Uur

100%

Lachen!

Muziekworkshop

De interactieve muziekworkshop Team Tune is de ultieme uitdagende workshop waarbij teamleden met veel hilariteit hun eigen teamsong / ‘team theme tune’ zullen componeren en opnemen in een professionele studio!!

Wat kan er sterken binden dan het creëren van een eigen teamsong?!

Elke organisatie heeft een andere bedrijfscultuur. Maar wat binnen iedere organisatie hetzelfde is, is de behoefte aan teamwork, goede communicatie en plezier. Team Tune is een unieke teambuilding activiteit die zal bijdragen aan een krachtiger team en een goede sfeer.

Onder enthousiaste en deskundige begeleiding van onze trainers zullen medewerkers geprikkeld worden om uit hun comfortzone te komen en samen daadwerkelijk muziek te maken. Creativiteit en betrokkenheid worden gestimuleerd. Medewerkers zullen bewust worden dat er meer bereikt wordt wanneer mensen goed naar elkaar luisteren en feedback kunnen geven en ontvangen.

Het mooie is dat een muzikale achtergrond niet nodig is om toch tot mooie resultaten te komen. Het team zal in twee groepen verdeeld worden. De ene groep zal zich focussen op de songtekst en de andere groep zal de muziek componeren. Ook zal er worden bekeken welke medewerkers al een instrument kunnen bespelen. Hierdoor wordt er optimaal gebruik gemaakt van ieders kwaliteiten. Daarna zullen muziek en zang samenkomen. Dit creatieve proces zorgt voor openheid. Ook zullen medewerkers meer betrokken worden en een eenheid vormen. Krachten worden gebundeld en kwaliteiten worden optimaal benut.

Aan het einde van de teambuilding workshop zullen de medewerkers vol energie met een goed gevoel en met een exemplaar van de teamsong de studio verlaten!

Een onvergetelijke ervaring met een blijvend aandenken...

muziek workshop 5 star

"Ik heb ontzettend goede reacties gehoord over de Team Tune muziekworkshop. Ook begreep ik dat ze het heel leuk vonden om mee te doen en dat er veel gelachen is. Ook heel belangerijk!"

Simone Devilee

OLYMPUS NEDERLAND


Vraag een vrijblijvende offerte aan!

Muziekworkshop teambuilding
Teamtraining muziekworkshop
Teambuilding activiteiten muziek